De veiligheidsmodule van WinBooks verzekert de vertrouwelijkheid van uw gegevens. Deze module laat u toe de gegevens te beveiligen door ze te versleutelen, wat erop neerkomt deze onleesbaar te maken voor eender welk ander programma.

Of de gegevens versleuteld zijn of niet, de veiligheidsmodule geeft u ook de mogelijkheid sommige rekeningen vertrouwelijk te maken. Niet-bevoegde gebruikers kunnen de op deze rekeningen geboekte bedragen dan niet zien.

Tenslotte kan u met de veiligheidsmodule de handelingen in de dossiers traceren door het raadplegen van een logboek.