Het beheer van de gebruikers heeft meerdere objectieven:

1. De verschillende gebruikers beheren.
  2. De toegang tot de boekhouddossiers personaliseren.
  3. De toegang tot de boekhoudgegevens beschermen.

U hebt toegang tot deze functie door in het configuratiescherm te klikken op het icoon .

Vanuit deze menu hebt u 3 invalshoeken of tabbladen:

Alle functionaliteiten die hierboven werden beschreven, zijn voorbehouden voor de administrator van de licentie. Hij is inderdaad de enige die gerechtigd is om de gebruikers en hun toegangsrechten tot de verschillende dossiers van de licentie te beheren.

De gebruikers van een lager niveau zullen dit icoon niet zien.