Vink het type toegang aan, dewelke toe te wijzen is aan elke gebruiker in de boekhouding van WinBooks on Web.

• Geen toegang: heeft geen toegang tot de boekhouding.
  • Enkel raadplegen: kan alles raadplegen en rapporten afdrukken, maar kan geen gegevens wijzigen.
  • Invoer: kan klanten, leveranciers en data-invoer (verkopen, aankopen, financiële en diverse verrichtingen) beheren. Balansen, dagboeken, overzichten en aanmaningen afdrukken.
  • Boekhouder: kan alle handelingen uitvoeren, behalve schermen aanpassen en gebruikers beheren.
  • Administrator: heeft volledige toegang tot alle functionaliteiten.

Bewaar uw aanpassingen.

Vink het type toegang aan, dewelke toe te wijzen is aan elke gebruiker in de facturatie van WinBooks on Web.

• Geen toegang: heeft geen toegang tot de facturatiemodule.
  • Enkel raadplegen: kan alles raadplegen en rapporten afdrukken, maar kan geen gegevens wijzigen.
  • Invoeren: kan artikels, documenten, klanten en leveranciers beheren en facturen  afdrukken.
  • Boekhouder: kan alle handelingen uitvoeren, behalve schermen aanpassen en gebruikers beheren.
  • Administrator: heeft volledige toegang tot alle functionaliteiten.

Bewaar uw aanpassingen.