Welkom in WinBooks on Web, het beheersysteem via internet bestemd voor KMO's, onafhankelijken en accountants.  Deze startersgids heeft als doel u te helpen bij het zo goed mogelijk opstarten met WinBooks on Web. Omdat WinBooks on Web een toepassing via internet is, hoeft u niets te installeren op uw pc.  Open uw internetbrowser en ga naar de website https://www.winbooksonweb.be. U bekomt alzo het inlogscherm.

Indien u twijfels hebt over de te kiezen WinBooks on Web versie, raadpleeg de pagina De versies van WinBooks on Web vergelijken om de functionele eigenschappen van elke versie te kennen en de WinBooks on Web tarieven op onze website

Vous souhaitez accéder à cette documentation en Français --> Démarrer avec WinBooks On Web

Nieuwigheden ?

What's new ? versie 2.0

What's new ? versie 2.2

What's new ? versie 2.3

What's new ? versie 2.4

What's new ? versie 2.5

What's new ? versie 2.6

What's new ? versie 2.8

What's new ? versie 3.1

What's new ? versie 3.2

What's new ? versie 3.3