Ter herinnering: elke houder van een 'WinBooks on Web'-licentie kan via zijn verdeler gratis toegang aanvragen voor een gratis toegang voor zijn externe accountant, zelfs als zijn externe accountant geen WinBooks-licentie heeft.

Alleen de administrator van de 'WinBooks on Web'-licentie of uw verdeler als uw bestand ontgrendeld is, kan een externe accountant aan één van de dossiers van de licentie koppelen.

Ga hier voor naar: Instellingen - Configuratiescherm - Bedrijf

en selecteer het icoon .

Selecteer in het tabblad 'Dossiers' aan de linkerkant het dossier waaraan u een externe accountant wilt koppelen en klik vervolgens op  .

Vul de licentiecode van uw externe accountant in, evenals zijn gebruikerslogin.

Als uw externe accountant geen 'WinBooks on Web'-licentie heeft, wordt het licentienummer 99999999 gebruikt, anders moet het licentienummer van zijn accountantskantoor worden ingevoerd.

De externe accountant waarvoor licentie 99999999 is ingevoerd, heeft alleen toegang tot de boekhoudmodule van zijn klant, ook als zijn klant andere modules in zijn licentie heeft. Omgekeerd heeft de externe accountant met zijn eigen 'WinBooks on Web'-fiduciaire licentie toegang tot alle modules van zijn fiduciaire licentie wanneer hij verbinding maakt met de licentie van zijn klant.

Het is niet mogelijk om een ​​externe accountant toe te voegen aan een fiduciaire licentie van WinBooks On Web!

De hierboven beschreven procedure vereist de voorafgaande aanmaak van de verbindingsidentificatie van de externe accountant in het licentiebeheer van WinBooks On Web.

De identificator van de externe accountant zal indien van toepassing worden geverifieerd door WinBooks.