Naast het feit dat u het detail van een boekstuk kunt bekijken vanuit het tabblad Verrichtingen van een klant, leverancier of algemene rekening, kunt u eveneens klikken op het tabblad Lijst tijdens het inboeken.

Van hieruit is het mogelijk om het boekstuk te bekijken zoals het is weergegeven in de Dagboeken, maar onder de vorm van een lijst.

U kunt de selectiecriteria veranderen, zoals het dagboek, de periode, of de reeks van documenten op basis van hun nummer.
U kunt eveneens enkel de hoofding (eerste lijn) van de reeks van documenten raadplegen.

Vanuit deze lijst, kunt u uw gegevens naar Excel exporteren, of in pdf bekijken in de vorm van een dagboek en alzo de btw-vakken visualiseren die door uw invoer zullen worden aangepast.