Gegevens exporteren naar Excel

1. Klik onderaan in de tabel op  .
  2. De lijst met velden die geëxporteerd kunnen worden, wordt getoond.

3. Bepaal het type bestand: CSV of Excel
    Bepaal de scheidingstekens (TabSpatie, Puntkomma, Komma, of Andere) en of de tekst staat tussen een single quote, een double quote of none (tekstindicator).
    Bepaal het gegevensformaat : Datumformaat, Scheidingsteken voor decimalen en Scheidingsteken voor duizendtallen, alsook de selectie van de velden (per tekst of per waarde)
  4. Vink de te exporteren kolommen aan.
  5. Verander eventueel de volgorde van de te exporteren kolommen door opte klikken.
  6. Klik op .
  7. Het bestand (CVS of EXCEL) wordt automatisch gedownload.