Zoals een ruggengraat van een lichaam, vormt de structuur de basis voor het aanmaken van uw gepersonaliseerde rapporten zoals: overzichten, budgetten, slideshows,...

Het aanmaken van een structuur kan enkel door een gebruiker die over de rol van 'administrator' beschikt. Het zal dan ook doorgaans de accountant zijn die een structuur voor zijn klant zal creëren.

Hoe een structuur aanmaken?

Het aanmaken van een structuur vindt plaats in het menu Management - Structuren

Om een nieuwe structuur in uw dossier toe te voegen, klik op

Vul vervolgens de omschrijving in,

evenals de omschrijvingen in de talen van uw medewerkers of klanten door op te klikken.

Klik op  of op  om de vertaling van uw omschrijving automatisch uit te voeren.

Vertaling

De vertaling is gebaseerd op 'Google translate' en dient mogelijk door u te worden gecorrigeerd.

En klik op .

Kies vervolgens het type structuur (overzicht). U kunt kiezen uit de volgende structuren:

Vink het vakje aan als u geen details in uw structuur wilt weergeven

Bewaar uw selectie door op  te klikken.

Welke zijn de verschillende beschikbare opties voor de structuren?