Maak een nieuwe structuur aan door op te klikken.

Vul de omschrijving in en selecteer het overzichtstype 'Gekruiste analytische balans'.

Selecteer vervolgens de analytische plannen (dimensie(s)) die u in uw overzicht wilt opnemen, evenals de bijbehorende analytische codes.

In een gekruiste analytische balans kunnen er maximaal 9 analytische plannen uit de boekhouding worden weergegeven.

Klik vervolgens op .

Specificeer de algemene rekeningen die u wilt analyseren in uw structuur (structuurlijnen).

En klik vervolgens op .

Bekijk vervolgens uw analytische balans in de overzichten van het Beheer in View.

Selecteer de gewenste gekruiste analytische balans in het afrolmenu. Selecteer vervolgens het gewenste boekjaar.

Sleep de schuifregelaar  naar links om een gebruik te maken van een tijdsinterval en periodes te kunnen selecteren.

Klik na het maken van uw keuze op.

In de rijen krijgen we plan 1 te zien (Vertegenwoordigers) en in de kolommen plan 2 (Afdelingen).

Als we dan op een bepaalde vertegenwoordiger klikken, bijvoorbeeld Charlotte,

dan krijgen we voor deze vertegenwoordiger in de rijen plan 2 (Afdelingen) en in de kolommen plan 3 (Landen) te zien.

Als we naar de verkopen van vertegenwoordiger Charlotte willen kijken, klikken we in de rij op Verkopen,

en we krijgen voor de verkopen van deze vertegenwoordiger Charlotte in de rijen plan 3 (Landen) te zien, met de uitsplitsing van het type verkopen (plan 4) in de kolommen, enz...

Het detail van de boekingen op elke analytische rekening is beschikbaar via een drill-down.

Als u de balansgegevens in een andere volgorde gepresenteerd wil hebben, dan moet hiervoor de structuur worden aangepast.