De gebruiker kan een demostructuur of een bestaande structuur vanuit een ander dossier importeren, waarop hij zich kan baseren om nieuwe structuren te creëren die aangepast zijn aan zijn boekhouding.

Klik in het menu Management / Structuren op .

Selecteer een of meer demostructuren of structuren uit een ander dossier en klik vervolgens op .

De nieuw geïmporteerde structuren zijn nu terug te vinden onder het menu Management / Structuren en kunnen worden aangepast met behulp van de knop .

De demostructuren zijn gebaseerd op een gewone MAR (Minimumindeling van het algemeen rekeningenstelsel). Zorg er dus voor dat u de inhoud aanpast aan het rekeningstelsel dat in uw bedrijf wordt gebruikt.

In het hierboven geïllustreerde voorbeeld is het resultaat van de geïmporteerde structuur te vinden in het menu Dashboard / Overzicht.