Bij het aanmaken van een structuur met meerdere boekhoudrekeningen, kan het zijn dat de gebruiker de volgorde waarin de lijnen zijn gemaakt expliciet wil behouden. Voorheen werden de rekeningen automatisch gesorteerd wanneer de structuurlijn werd weergegeven. Nu is dit niet meer het geval. De volgorde waarin de lijnen zijn aangemaakt worden automatisch opgeslagen door het toevoegen van een ID-rekeningnummer.

Door in het jaaroverzicht op het bedrag van de structuur 'Personeel' te klikken, bekomt u de uitsplitsing per rekening.

Als u uw overzicht toch in oplopende volgorde van de rekeningen wilt weergeven, klik dan op het icoon  in de koptekst van de kolom 'Rekening'.