U hebt toegang tot deze functie door in het configuratiescherm op het icoon  te klikken.

Deze instelling kan op voorhand en definitief gedaan worden, maar kan evengoed gewijzigd worden net voor het genereren van het aanmaningsvoorstel.
Ingeval u de instellingen wijzigt, gelieve een nieuw aanmaningsvoorstel te laten genereren opdat er een herberekening van de waarden kan plaatsvinden in functie van de nieuwe parameters.
Indien er reeds voordien een berekening heeft plaatsgevonden, is het nodig om het aanmaningsvoorstel door WinBooks on Web te laten herberekenen om rekening te houden met de nieuwe parameters.

Om uw aanmaningen te verpersoonlijken dient u volgende zaken te bekijken en, zo nodig, aan te passen:

• de door WinBooks on Web geleverde aanmaningslay-outs;
  • de criteria waaraan de openstaande posten moeten voldoen.

Als u instellingen wijzigt, dient u na te gaan of er velden in uw lay-out al dan niet toegevoegd of verwijderd moeten worden.