Tabblad 'Kop- en voettekst van de aanmaning'

Dit tabblad laat u toe om de tekst van de per mail te versturen of de af te drukken aanmaningsbrieven aan te passen.

Gelieve te noteren dat de body van de tekst (detail van de aan te manen verrichtingen) door WinBooks on Web gedefinieerd is en niet kan gewijzigd worden.

Bij het aanmaken van een nieuw dossier, worden de aanmaningsteksten door WinBooks on Web aangeleverd. U kunt deze echter wijzigen en aanpassen naargelang uw behoeften.

De horizontale tabbladen laten u toe de taal te kiezen waarin de tekst moet worden opgesteld.

Met de verticale tabbladen kunt u het aanmaningsniveau kiezen dat u wenst te zien of aan te passen.

Het aantal verticale en horizontale tabbladen is afhankelijk van respectievelijk het aantal talen en het aantal aanmaningsniveaus u in uw dossier beheert.

Onderwerp

Voer hier het onderwerp van uw mail in.

Koptekst

Voer hier de introductieformulering in van uw aanmaningsbrief. Een formulering die verschillend zal zijn in functie van het te behandelen niveau.

Voettekst

Voer hier de beleefdheidsformulering in van uw aanmaningsbrief. Een formulering die verschillend zal zijn in functie van het te behandelen niveau.

U kunt eveneens variabelen toevoegen. Om dit te doen, plaats u op de plaats waar u een variabele wenst in te voeren.  Klik op  en selecteer de variabele. Bijvoorbeeld de datum van vandaag (Vandaag), de selectiedatum (Vervallen) ...

U kunt uw documenten herladen, d.w.z. dat u de bestaande lay-out overschrijft met deze die automatisch door WinBooks on Web wordt aangeleverd.

Bewaar uw aanpassingen wanneer u gedaan hebt met het bijwerken.