Tabblad 'E-mail'

WinBooks on Web laat toe om aanmaningsbrieven per mail te versturen.  De aanmaning bevindt zich rechtstreeks in de mail.

Om dit te doen, moet u:

• Het e-mailadres van uw klanten in het tabblad Contact van uw identificatiefiche invullen. Indien u meerdere contacten hebt, dan zal deze waarvoor u Boekhouding hebt aangevinkt in aanmerking worden genomen.
  • Onder het tabblad E-mail van de instellingen van de aanmaningen, het onderstaande tabblad invullen.

Afzender van de e-mail

E-mailadres van de huidige gebruiker

Standaard worden de aanmaningen verstuurd met het adres van de huidige gebruiker.

Specifiek e-mailadres

Indien u niet wenst dat de aanmaningen verstuurd worden met het e-mailadres van de huidige gebruiker, vul hier het te gebruiken e-mailadres in voor het versturen van deze aanmaningen.

Stuur een kopie van de e-mail naar dit specifieke e-mailadres

Indien u dit vakje aanvinkt, zal de verzender (huidige of specifieke gebruiker) een kopie van de mails krijgen.

Antwoord aan

Zelfde e-mailadres als dat van de afzender

Een eventueel antwoord van de bestemmeling van de betalingsaanmaning zal verstuurd worden naar de afzender van de mail.

E-mailadres van de huidige gebruiker

Een eventueel antwoord van de bestemmeling van de betalingsaanmaning zal verstuurd worden naar de huidige gebruiker.

Specifiek e-mailadres

Een eventueel antwoord van de bestemmeling van de betalingsaanmaning zal verstuurd worden naar het specifieke e-mailadres.