Er zijn twee plaatsen waar u de mogelijkheid hebt om een nieuw dossier aan te maken: ofwel via het scherm waarin u een dossier selecteert, ofwel via het beheer van dossiers in het configuratiescherm

Het aanmaken van een nieuw dossier geschiedt via een wizard die u de te volgen weg aanduidt.

Selecteer de bron om het dossier aan te maken

In dit scherm hebt u volgende keuzemogelijkheden:

Een nieuw dossier aanmaken

Een nieuw dossier aanmaken a.d.h.v. een WinBooks on Web back-up

Een nieuw dossier aanmaken a.d.h.v. een WinBooks Classic back-up

Een demodossier aanmaken

Klik na het maken van uw keuze op .