In een groot aantal bedrijven worden commerciële vertegenwoordigers vergoed op basis van een commissie berekend op basis van het door de vertegenwoordiger gerealiseerde omzetcijfer.

De tabel met de 'Agenten' laat toe om deze vertegenwoordigers aan te maken en hun commissiepercentage in te vullen.

U hebt toegang tot deze functie door in het configuratiescherm op  te klikken.

Klik op  om een agent toe te voegen aan uw tabel.

Referentie

Vul de referentie van uw agent in.

Contactpersoon

Overloop de tabel met contacten van uw bedrijf om er de gewenste persoon te selecteren.

Commissiepercentage

Vul het commissiepercentage van de agent in.

: voeg een nota toe aan uw agent.

: maak hem actief of (inactief).