Specificeer in dit tabblad de informatie met betrekking tot de contactpersonen van uw bedrijf.

Naam

Specificeer de naam van uw contactpersoon.

Voornaam

Specificeer de voornaam van uw contactpersoon.

Tweede naam

Specificeer eventueel de tweede naam van uw contactpersoon.

Titel

Specificeer de titel van uw contactpersoon (boekhouder, CEO, verkoper,...).

Taal

Specificeer de taal van uw contactpersoon.

Begroeting

Bepaal de begroeting van uw contactpersoon (mijnheer, mevrouw, mejuffrouw, ...)

Telefoon

Specificeer het telefoonnummer van uw contactpersoon.

GSM

Specificeer het gsm-nummer van uw contactpersoon.

E-mail

Specificeer het e-mailadres van uw contactpersoon.

Skype

Specificeer het skype-adres van uw contactpersoon.

Contactpersonen

De contacten die in dit scherm worden gespecificeerd, kunnen worden gebruikt in de documenten van het commerciële beheer door het veld 'Vertegenwoordigers' te activeren.

Klik op  of  om een contactpersoon toe te voegen of te wissen.

Bij het aanmaken van een tweede contactpersoon, verandert het scherm automatisch in een tabelvorm.

Klik op  om uw wijzigingen op te slaan.