Zodra de module Analytisch boekhouden van WinBooks geactiveerd is, vindt u een nieuw tabblad in de optie afdrukken. Alle behandelingen zijn beschikbaar : bekijken op scherm, meerdere selecties, pdf dossier, enz

Om de lijsten m.b.t. de analytische boekhouding te printen.

1. Selecteer de menu DOSSIER en kies vervolgens de optie AFDRUKKEN of klik op
  2. Klik op het tabblad ANALYTISCH
  3. In het linkergedeelte van het scherm kiest u de gewenste lijst en vervolgens vervolledigt u de nodige selectiecriteria in het rechtergedeelte van het scherm.

In de kop van het scherm biedt WinBooks u de keuze tussen het afdrukken van de hoofdomschrijving of de alternatieve omschrijving van de algemene rekeningen.

Wanneer u de periode OPE aanduidt in de beginperiode bij het aanmaken van de verschillende analytische balansen of de analytische historieken, zal het saldo van de vorige boekjaren automatisch bijgerekend worden. Er bestaat namelijk geen jaarlijkse afsluiting van de analytische boekhouding en bijgevolg ook geen overdracht van de analytische boekingen.