In dit scherm vindt u alle dossiers van uw boekhoudlicentie waartoe uw gebruiker toegang heeft.

Als u een ander dossier wilt openen, kan alleen een gebruiker op beheerdersniveau (Administrator) u toegangsrechten verlenen.

Klik in de zoekbalk en typ de naam van het dossier dat u zoekt.

Import

Importeer de verschillende dossiers tegelijk vanuit een csv-bestand.

Het importeren van dossiers vanuit een csv-bestand vereist een bepaalde structuur. U kunt een importvoorbeeld downloaden door op  te klikken.

Exporteren

Exporteer de lijst met uw dossiers in formaat: csv, xlsx of txt.

Wanneer u op een kolomkop klikt, kunt u de inhoud van de kolom in oplopende of aflopende volgorde sorteren via de kleine pijltjes  en .