Dit scherm geeft de status en het aantal documenten weer dat naar het Portaal is geüpload vanuit een externe toepassing zoals Connect.

Aanmaakdatum

Geeft de datum en het uur weer van de upload (transfer) van het document op het Portaal.

Bestemming

Geeft de bestemmingssoftware aan waarnaar het document zal worden getransfereerd.

Status

Geeft de actuele status van het document weer.

Afhankelijk van het type herkenningspatroon, de geldigheid, het aantal verwerkte documenten, de kwaliteit van de geüploade scan, kan de status verschillen. De meest voorkomende statussen zijn 'In afwachting van standaardverwerking' en 'Standaardverwerking beëindigd'. Klik op  om de laatste status van uw documenten te bekijken.

Als u meer informatie wilt over de status van uw documenten, klik dan op de gekleurde status van deze.

Aantal documenten

Geeft het aantal documenten aan. Als u meer informatie wilt over één van uw documenten, klik dan op het nummer dat het aantal documenten aangeeft.

Gelieve de documentatie met betrekking tot de Batches in het gedeelte dat aan de accountant is gewijd, te raadplegen voor meer informatie.