Wanneer u modules in uw boekhoudsoftware activeert, vindt u ze op het Portaal terug in het tabblad 'Modules' van uw dossier. In het geïllustreerde voorbeeld hebben we respectievelijk het dossier (WinBooks on Web folder), de Connect-module en de WinBooks View-module.

Andere modules kunnen rechtstreeks vanuit het portaal worden geactiveerd door op  te klikken.

Modules van het dossier

NaamOmschrijving
Email to

Maak speciale e-mailadressen aan om facturen en documenten rechtstreeks in Virtual Invoice en/of WinBooks Connect te ontvangen.

WB-UCM Downloader

Hiermee kunt u uw UCM-loonfiches rechtstreeks in Virtual Invoice ontvangen.

Codabox folder

Download automatisch wat er in Codabox zit.

Codabox-Peppol

Hiermee kunt u uw Peppol-verkoopfacturen rechtstreeks verzenden.

ConnectMaakt de uitwisseling van documenten en de eventuele herkenning hiervan door de OCR tussen de ondernemer en zijn accountant, mogelijk.
WinBooks ViewWinBooks View, een echt online rapporteringstool, wordt een ware assistent door u uw kerncijfers aan te bieden via interactieve dashboards. Deze toepassing toont u een overzicht van de gezondheid van uw activiteiten en geeft u in een oogwenk toegang tot de essentie van uw boekhoudgegevens.

Een module kan na selectie uit de lijst met actieve modules, en die niet langer gebruikt zou worden, gedeactiveerd worden door op  te klikken of te verwijderen door op  te klikken.

Voor het toevoegen van een module in een dossier zijn beheerdersrechten vereist. Raadpleeg de documentatie met betrekking tot de modules in het gedeelte dat aan de Administrator van het Portaal is gewijd in de documentatie.