In dit scherm hebt u de mogelijkheid om de gebruikers te configureren aan wie u toegang wilt geven tot het geselecteerde dossier.

Om dit te doen, sleep en activeer de cursor  naar rechts naast de betrokken gebruiker.

Als u wilt dat de gebruiker via e-mail op de hoogte wordt gesteld wanneer er documenten zijn verwerkt en beschikbaar zijn op het Portaal, sleep de cursor in de kolom  naar rechts om de melding te activeren.