De activatie van de module Virtual Invoice vindt plaats via de menu Instellingen / Configuratiescherm / Dossieropties / tabblad Modules.

Vink de module Virtual Invoice aan en bewaar uw instellingen via de knop  .

Herstart de WinBooks on Web toepassing om deze module Virtual Invoice te activeren.

Deze na herinitialisatie, is de module Virtual Invoice vanaf nu beschikbaar in de menu onder Inboeken.

Het scherm van Virtual Invoice bestaat uit 3 delen :

• het linker gedeelte: is bestemd voor het resultaat van de OCR herkenning (herkenning van karakters)
  • het midden gedeelte: is bestemd voor de weergave van de PDF
  • het rechter gedeelte: is bestemd voor het beheer van de binnenkomende gescande documenten