De WinBooks on Web gebruiker die toegang heeft tot Virtual Invoice, zonder herkenningspatronen, zal enkel één of meerdere PDF's aan een bestaande boeking kunnen linken.

Deze operatie kan tijdens het inboeken gebeuren of à posteriori.

Linken van een PDF tijdens het inboeken van een boekstuk

Open het Virtual Invoice scherm via Inboeken / Virtual Invoice.

Klik op de knop Uploaden om de PDF bestanden te selecteren die u wenst te uploaden in uw WinBooks on Web toepassing.

Glijd (drag and drop) uw gedigitaliseerde facturen eenvoudigweg in het Virtual Invoice scherm of klik op Add files.

Klik vervolgens op de knop Upload.

Na enkele ogenblikken, zijn uw facturen zichtbaar in het rechter gedeelte van het scherm van Virtual Invoice.

Op dit niveau kunt u :

• de documenten van plaats veranderen door het document te selecteren en de linker muisknop ingedrukt te houden;
  • meerdere pagina's van eenzelfde factuur selecteren om het geheel te groeperen ;
  • op dezelfde manier de groepering van de pagina's van één document ongedaan maken ;
  • één of meerdere documenten wissen die u bij vergissing zou hebben geüpload;
  • een actief document (in het midden van het scherm) à posteriori linken met een boekstuk.

Klik hiervoor op de afrolmenu rechts onderaan de pagina.

Boek uw aankoopdocument, terwijl u uw Virtual Invoice scherm openlaat en bewaar uw aankoopdocument.

Tijdens het bewaren van uw aankoopdocument, zal WinBooks on Web u vragen om het linken van het gescande document aan het boekstuk dat zonet werd aangemaakt, te bevestigen.

Klik op Ja om het linken van het gescand document met uw boekstuk te bevestigen.

Het gescande document zal automatisch worden overgeheveld van het venster Mijn bureau naar het venster Archivering (bovenaan rechts), het dagboek van het inboeken van de aankopen gaat naar het volgende boekstuk, het volgende gescande document wordt in het midden van Virtual Invoice weergegeven.

Vink 'Deze melding niet meer tonen tijdens deze werksessie' aan om het boekstuk automatisch te linken met het actief gescande document.

Klik op het icoon (bovenaan rechts in het scherm van Virtual Invoice) om Virtual Invoice in een nieuw venster van uw browser te openen. U zal zo makkelijk kunnen beschikken over Virtual Invoice in een tweede scherm.

Tijdens het raadplegen van de verrichtingen van een relatie, zien wij nu het icoon  dat erop wijst dat een elektronisch document gelinkt is aan het boekstuk.

Een eenvoudige klik zal het centrale gedeelte van Virtual Invoice automatisch openen, om het elektronisch gelinkte document weer te geven.

: om in te zoomen in het PDF document.

: om uit te zoomen in het PDF document.

: past het PDF document aan op een schaal van 1/1.

: past het document aan in de breedte of in de hoogte.

: roteert het document 90 ° naar rechts.

: gaat naar het vorige document.

: gaat naar het volgende document.

: downloadt het document.

Linken van een PDF à posteriori

Boek uw aankoopdocument in zoals gewoonlijk en bewaar het.

Upload uw PDF in het scherm van Virtual Invoice, op dezelfde manier zoals hierboven beschreven in het deel Linken van een PDF tijdens het inboeken van een boekstuk.

Selecteer Link in de afrolmenu rechts onderaan in het scherm van Virtual Invoice

Selecteer het dagboek en het documentnummer waaraan u het document van Virtual Invoice wenst te linken. Klik vervolgens op de knop  om het document met het boekstuk te linken.

: linkt het document van Virtual Invoice met het boekstuk.

: annuleert de in gang zijnde linkoperatie.

: opent de opzoekingsmodule van WinBooks on Web.