WinBooks on Web herkent automatisch de E-FFF elektronische facturen opgesteld in UBL2 formaat.

Ter herinnering, een elektronische E-FFF factuur bestaat uit:

• een XML bestand
  • een PDF bestand

Het XML bestand bestaat uit een serie van karakters die de informatie van de factuur bevat.

Hoe een E-FFF factuur in Virtual Invoice uploaden?

Klik op de knop Uploaden van Virtual Invoice.

Selecteer de PDF en het XML bestand van uw elektronische factuur, glijd (drag and drop) deze 2 documenten in het uploadscherm van Virtual Invoice en klik vervolgens op de knop Upload.

De 2 documenten, PDF en XML, moeten dezelfde naam hebben.

Het document wordt automatisch door Virtual Invoice gedecodeerd. U dient enkel nog de informatie na te kijken, het in WinBooks on Web te gebruiken dagboek te kiezen en de factuur in te boeken door op Inboeken te drukken.