Het centrale gedeelte van Virtual Invoice geeft de afbeelding van uw actief document weer.

De verschillende acties in dit scherm zijn:

Zoom in op het actieve document

zoomt uit op het actieve document

Weergave van het document op ware grootte (schaal 1/1)

Het document aanpassen aan de breedte van het venster

Het document aanpassen aan de hoogte van het venster

Draai het document 90 ° met de klok mee

Ga naar de vorige pagina in het geval van een document met meerdere pagina's

Geeft het aantal pagina's van het document weer

Ga naar de volgende pagina in het geval van een document met meerdere pagina's

Download het actieve document in pdf-formaat.

De naam van het gedownloade bestand zal er als volgt uitzien: code dagboek_nr van het document_Factuur (of CN) Relatie_ periode.pdf

In bovenstaande voorbeeld geeft dit: .

In het geval van multipagina facturen zal het gedownloade bestand een zip met verschillende pdf's zijn.