De algemene configuratie van de elektronische factuur geschiedt in het Configuratiescherm - Modules - Facturatie - Opties facturatie - tabblad Algemeen.

Specifieer het gewenste formaat in het afrolmenu

• e-FFF V2
  • e-FFF V3
  • Peppol/CENBII V3

Als u ook het vakje  aanvinkt, kunt u het formaat van de elektronische factuur afzonderlijk beheren in elke klantenfiche.

Specificeer in de fiches van uw klanten het type elektronische factuur dat ze willen ontvangen. Vink indien nodig het vakje PDF aan.

Vergeet ook niet om het e-mailadres van uw klant in te voeren.

Klik opzodra het inboeken van uw factuur voltooid is.

De elektronische e-FFF V3-factuur wordt in XML-formaat aan de e-mail toegevoegd.

Raadpleeg de documentatie met betrekking tot verzending via e-mail voor meer informatie.