Een aan een tabel gekoppeld gegeven is herkenbaar aan de knop .

Eén van de voordelen om gegevens in een tabel op te nemen is het kunnen recupereren op andere plaatsen van de software zonder zich hun precieze referentie te hoeven te herinneren.

Bijvoorbeeld, u voert uw klanten in en hebt categorieën gedefinieerd voor hun bedrijfssector: groot-, kleinhandelaar, particulier, ...

Om een gegeven uit een tabel te gebruiken

1. Klik op de knop  naast het veld (in ons voorbeeld, het veld CATEGORIE in de klantenfiche).
  2. Zoek het te recupereren gegeven.

3. Klik op  om het in de fiche van de klant te recupereren.

U kunt ook op het gegeven dubbelklikken.

4. De tabel sluit automatisch en het geselecteerde gegeven wordt weergegeven in de fiche (in ons voorbeeld de geselecteerde categorie in de klantenfiche).