Om een gegeven in een tabel te wissen

De knop  naast een veld dat verwijst naar een tabel laat toe de bijbehorende tabel te openen en er een gegeven aan toe te voegen, te wijzigen of te wissen.

1. Kies de bij te werken tabel onder de Algemene tabellen in het Configuratiescherm of rechtstreeks in een Fiche (van de relaties, de algemene rekeningen, ...).
  2. Kies het te wissen gegeven.
  3. Druk na selectie van het te wissen gegeven op de knop .
  4. Bevestig het wissen.

Om meerdere gegevens gelijktijdig te wissen: houd de CTRL-toets ingedrukt en klik op de te wissen lijnen. Klik op  om te beëindigen.