Zoals eerder al uitgelegd in het gedeelte over de configuratie, bevat het tabblad Lijst van het artikel de kolommen met betrekking tot de opties en configuraties die u hebt opgegeven tijdens de configuratie van uw facturatiemodule.

Het tabblad Lijst kan relatief eenvoudig zijn of complexer worden naarmate bepaalde parameters worden geactiveerd.

Zoeken

De verschillende sorteeropties die toegankelijk zijn door het afrolmenu te openen, zijn:

• Referentie
  • Naam
  • Verkoopprijs
  • BTW
  • Rekening
  • Status

Afhankelijk van de parameters die in de configuratie van de facturatiemodule geactiveerd zijn, kunnen er extra kolommen worden weergegeven.

Klik op de pijlen om uw actieve selectielijn naar het volgende / vorige artikel te verplaatsen. Dubbelklik op de geselecteerde lijn om over te schakelen naar het tabblad Fiche.

Klik op om de 'Volledige tekst'-opzoeking te activeren, vul vervolgens de te zoeken tekst in en klik op de <Enter>-toets van uw toetsenbord.

De 'Volledige tekst'-opzoeking wordt uitgevoerd in alle kolommen van de tabel.

Voorbeeld: zoeken in de volledige tekst naar alle artikelen met een 18-55 mm lens.

Bij het zoeken in de volledige tekst worden nu alle artikelen weergegeven die 18-55 bevatten, ongeacht in welke kolom dit voorkomt.

Klik op   om de volledige lijst met artikelen opnieuw weer te geven.

Selectie

De verschillende sorteeropties die toegankelijk zijn door het afrolmenu te openen, zijn:

De tabel

In het tabel met artikelen worden standaard alle artikelen weergegeven die u hebt ingevoerd of geïmporteerd via Excel.

Alle kolommen kunnen volgens opgaande of dalende wijze worden gesorteerd. Ze kunnen ook een specifieke filtering ondergaan. Aangepaste breedtes en posities kunnen eveneens worden bewaard.

Raadpleeg voor meer details over de functionaliteit van de tabellen de documentatie over de schikking van de kolommen en de lijstweergaven in de documentatie van de algemene boekhoudmodule.

De knoppen

Artikelen

Een nieuw artikel toevoegen

Het geselecteerde artikel kopiëren

Het geselecteerde artikel wissen
Tabel

De artikellijnen wijzigen (alleen de blauwe gegevens kunnen worden gewijzigd)

Export van de tabel met artikelen in Excel- of CSV-formaat

Aanpassing van weergegeven lijst en kolommen

Toepassen van een filter in de tabel

Andere

Toevoegen van een bijlage (instructies, garantie, schema, ...)