Het tabblad LIJST van het rekeningbeheer bestaat uit kolommen (bepaalde zijn verplicht, andere zijn optioneel) die de gegevens bevatten van de fiches, evenals het saldo van de rekeningen.
De volgorde en de breedte van de kolommen zijn aanpasbaar.

Om de breedte van een kolom te wijzigen

U kunt de breedte van de kolommen vergroten of verkleinen.

1. In de kop van de kolommen: wijs de scheidingslijn tussen twee kolommen aan: ,de cursor verandert van vorm.
  2. Houd de linkermuisknop ingedrukt en sleep tegelijk de scheidingslijn naar rechts of naar links, al naargelang u de breedte van de kolom wilt vergroten of verkleinen.
  3. Laat de linkermuisknop los zodra de kolomgrootte goed is.

Om een kolom te tonen/te verbergen (via Aanpassen)

Standaard worden al de velden van de fiche getoond. U kunt de te verbergen of de te tonen velden selecteren.

De horizontale schuifbalk onderaan de lijst laat toe de andere kolommen te zien.

1. Klik op  .
  2. De verpersoonlijkingstabel wordt geopend.

3. Vink in de kolom Selecteren de kolommen aan die u wenst te zien. Deselecteer om een kolom niet meer te zien.
  4. Bewaar uw wijzigingen.

De lijnen waar een hangslot naast staat in de kolom Verplicht, zijn kolommen die steeds zullen getoond worden. Men kan deze kolommen niet deactiveren.

Om een kolom te verplaatsen

U kunt de volgorde van de kolommen wijzigen door ze te verplaatsen.

1. Wijs de kop van de te verplaatsen kolom aan.
  2. Klik op de linkermuisknop: de kop van de kolom wordt in een andere kleur weergegeven.
  3. Houd de linkermuisknop ingedrukt.
  4. En sleep naar links of naar rechts: de schaduw van de kolom geeft aan waar u zich bevindt.
  5. Als de cursor op de gepaste plaats staat, laat de linkermuisknop los: de kolom werd verplaatst.

U kunt de volgorde van de kolommen ook op een andere manier wijzigen (via Aanpassen).

1. Klik op .
  2. De verpersoonlijkingstabel wordt geopend.

3. Klik op de te verplaatsen kolom.
  4. Klik op één de 4 volgende knoppen:
    Om de kolom in het begin van de lijst te plaatsen, een positie naar boven, een positie naar beneden of op het einde van de lijst.
  5. Bewaar uw wijzigingen door op  te klikken.

Door op  te klikken, herstelt u de standaardsituatie van de kolommen.

Om de breedte en de schikking van de kolommen te bewaren

1. Klik in de kop van een betrokken kolom: een afrolmenu verschijnt.
  2. Klik op de optie : uw breedte en schikking van de kolommen wordt bewaard, ook al verlaat u de lijst of de software.