De module 'Facturatie' kan geactiveerd worden bij het aanmaken van een nieuw dossier of daarna.

Activatie van de module

De activatie van de facturatiemodule vereist de voorafgaande verwerving van genoemde module in de licentie en is de exclusieve verantwoordelijkheid van een gebruiker met administratorrechten.

Instellingen - Configuratiescherm - Dossierinstellingen - Dossieropties - tabblad modules

Vink in het tabblad 'Modules' de module Facturatie aan en klik vervolgens op het icoon .

Herstart vervolgens uw WinBooks on Web.

De module Facturatie is nu beschikbaar in het configuratiescherm en de iconen Artikelen en Documenten verschijnen in de werkbalk links.