Alle gegevens die u in de functies van de menu BESTAND (basisgegevens rekeningen en tabellen) ingevoerd hebt, kunnen onder lijstvorm afgedrukt worden en als controlemiddel of als werkbasis dienen.
Om een standaardoverzicht van de basisgegevens af te drukken, klik op het tabblad BASISGEGEVENS in de afdrukfunctie en volg de algemene werkwijze door de gepaste selectiecriteria in te voeren.

Voor een gepersonaliseerd overzicht van de basisgegevens van de rekeningen kies voor parametreerbare overzichten.

#Bovenaan de pagina