Op verschillende plaatsen in de software hebt u de mogelijkheid memo's in te voeren. Standaard worden op het *OVERZICHT VAN DE MEMO'S alle memo's opgenomen (wat hun graad van belang ook is en waar u ze ook ingevoerd hebt).

Selectiecriteria

Overzicht memo's

Klik op de optie Selectie en zet het type memo (algemene rekeningen, klanten, leveranciers, verrichtingen) dat u niet wenst op te nemen uit.

Graad van belang

Klik eventueel op een andere graad van belang om enkel de dringende of de normale memo's op te nemen.

Voorbeeld