Het OVERZICHT BOEKHOUDPLAN herneemt alle rekeningen van het boekhoudplan gesorteerd op nummer. Op dit overzicht worden – op voorwaarde dat deze gegevens ingevuld zijn – de referenite, de eerste en tweede omschrijving, de zijde en de code m.b.t. centraliserende rekeningen...

Selectiecriteria

Sorteervolgorde

Selecteer het veld waarop u het overzicht wil sorteren en eventueel de waarden waarmee rekening dient gehouden te worden.
Sorteer op referentienummer of op omschrijving

Subtotalen

Selecteer tot welk niveau van titelrekening (Klasse, Rubriek, Subrubriek) deze lijst dient gedetailleerd te worden.

Voorbeeld

Exporteer het overzicht naar Excel indien u deze informatie wenst te bewerken