Opdat u uw klanten en leveranciers correct zou aanspreken, wordt WinBooks geleverd met een aanspreekcodetabel, welk de verschillende aanspreektitels (Mijnheer, Mevrouw, Meester, Doctor, N.V., P.V.B.A., ...) bevat. In de velden TIT in de klant- en leveranciersfiche kan u de gepaste aanspreektitel voor het bedrijf als organisatie en voor de contactpersoon recupereren. Het is mogelijk aanspreektitels toe te voegen, te wijzigen en te verwijderen.

Om de aanspreektitelcodetabel te openen

1. In het menu BESTAND : klik op de optie TABELLEN.
  2. Klik op de optie AANSPREEKTITELCODES.