Doel

Het doel van deze automatische indexering is het versnellen van de verwerking van goedkeuringen en het doorzoeken van de volledige tekst met behulp van een catalogus.

De indexering verwerkt alleen bestanden die door Virtual Invoice werden herkend.

Technische informatie:

Wanneer u de automatische indexering van documenten in Virtual Invoice voor dit dossier activeert, wordt de Indexing-module alleen voor dit dossier op het digitalisatieplatform van WinBooks geactiveerd.

Vereisten

De ondernemer moet zijn WinBooks ID hebben. Dit WinBooks ID moet toegang hebben tot het boekhouddossier in WinBooks Accounting.

Als u al met de Indexing service van Virtual Invoice werkt, wordt deze niet langer door Virtual Invoice gebruikt. U moet deze daarom deactiveren.

Deze functionaliteit is ook beschikbaar voor 'niet-fiduciaire'-licenties. In dit geval moet u de Automatische indexering vanuit Virtual Invoice activeren.

Wanneer u de Indexering van facturen activeert, moet een catalogus worden aangemaakt. Het is duidelijk dat de aanmaaktijd van deze afhankelijk is van het aantal documenten dat in het dossier aanwezig is.

Technische informatie: de catalogusgegevens zijn opgenomen in de map Document / Catalog_IS van het boekhouddossier.