In deze lijst vindt u de gegevens van begunstigden die geen leveranciers zijn, doch waarvoor er regelmatig een overschrijving wordt gemaakt. Deze lijst is enkel beschikbaar wanneer u bezig bent met het invoeren van overschrijvingen voor andere begunstigden.

Om de tabel van de andere begunstigden te openen

1. In het menu BESTAND : klik op de optie TABELLEN.
  2. Klik op ANDERE BEGUNSTIGDEN.

Het eerste scherm geeft de lijst van de reeds bestaande andere begunstigden weer.
Om een andere begunstigde toe te voegen, dient u op  te klikken.

In het eerste deel van de fiche vult u de identificatiegegevens (Naam, adres,...) van de begunstigde in. De referentie moet uniek zijn en bestaat uit maximaal 10 lettertekens.
In het tweede gedeelte kan u tot 3 verschillende IBAN rekeningen (bankrekeningen) invullen voor deze begunstigde. Tevens duidt u aan welke rekening standaard voorgesteld moet worden.

Indien u internationale betalingen wenst te maken met het BVB formaat, dient u het BVB Kostensoort, BVB betalingstype en RBB, wat met de IBLC rubriek overeenstemt, aan te duiden.

Een derde gedeelte laat u toe om een Bedrag en een Mededeling die standaard zullen voorgesteld worden, op te slaan.

De algemene rekening voor de tegenboeking wordt enkel voorgesteld indien u de optie 'dp v.d. andere begunstigden aanmaken ' geactiveerd hebt. Dan dient u deze rekening aan te duiden.