Zodra de betaling afgehandeld is, stelt het programma voor het kasticket af te drukken.

• U kan de dagboeken zodanig instellen dat de afdruk automatisch start zodra de betaling afgehandeld is. Bovenstaand scherm is dan niet te zien.

Op het einde van de verkoop, wordt het selectiescherm van artikelen opnieuw getoond en kan de volgende verkoop ingevoerd worden.

Aan het einde van de verkoop is het ook mogelijk om het scherm voor selectie van de kassier opnieuw te tonen door het selectievakje De code van de verkoper van het laatst ingevoerde document overnemen uit te schakelen (zie Beheer van verkooppunten).