Klik in de POS-werkbalk met de muis (of op het aanraakscherm) op de knop die overeenkomt met het te gebruiken dagboek.

Klik met de muis (of via het aanraakscherm) op de knop die overeenkomt met het te gebruiken dagboek.

Selecteer de verkoper en valideer met de OK toets of <enter>.

De agenten verbergen

Als een agent het bedrijf of de winkel verlaat, zou deze niet langer op dit scherm moeten verschijnen. Om een agent niet langer weer te geven, moet de naam van deze agent worden vervangen door OLD in de agententabel (toegankelijk via het menu Bestand> Tabellen> Derden> Vertegenwoordigers).

Beschikbaar sinds versie 5.0.23

Vervolgens zijn de volgende 4 stappen nodig om een verkoop te coderen: