CRM opties

Activeer de CRM-module via het menu Dossier> Instellingen> Algemene instellingen, tabblad Klanten/ lever, vink de optie CRM (M) aan.

ParameterOmschrijving
Basis module (M1)Basis module
Module M2Gedeelde agenda, synchro met Outlook en facturering van de acties. nieuwe link nog toevoegen
Gebruik van OutlookIn te stellen op elke pc. Zie E-mail via Outlook. Via de menu Dossier > Instellingen > Algemene parameters, tabblad Voorkeuren
Agenda online (CALDAV)link nog toevoegen
De verschillende delen van de actiefiche in verschillende tabbladen weergevenHiermee kunt u kiezen tussen de twee weergavemogelijkheden van het actieblad: klassiek of op afzonderlijke tabbladen.
De groep 'Facturen' behouden in het hoofdschermAls de vorige optie is aangevinkt, is het mogelijk om te kiezen of de facturatiegroep aanwezig is in het hoofdscherm van het actieblad of dat deze gescheiden is op een tabblad Facturering.
Beheer van opportuniteitenVoegt een groot aantal nieuwe velden toe aan de standaard CRM-map.
Met deze optie ingeschakeld, is het gemakkelijker om een bestand te identificeren, toe te wijzen aan een type, te koppelen aan een budget, een percentage van de kans op succes in te stellen, de status te bekijken, enz.
Handtekening toevoegen aan de e-mailsHandtekening toevoegen aan de e-mails
Verzendwijze e-mails

Kies de standaardmethode voor het verzenden van e-mails: e-mail die rechtstreeks wordt verzonden of opgeslagen in de conceptmap.

Wachttijd tussen de verzending van elke e-mailHiermee kunt u de wachttijd tussen elke verzending van e-mails opgeven wanneer u een e-mail verzendt.
Expressie voor de selectie van gebruikersGeef de uitdrukking op die de lijst met beschikbare gebruikers bepaalt in de vervolgkeuzelijst Opvolgen door.

Bovenaan de pagina

Beheer van dossiers

Open het scherm Algemene dossiers door te klikken op de knop  in het scherm Raadplegen acties. of het scherm Een nieuwe actie aanmaken

Via een rechtermuisklik in dit scherm bekomt u het volgende contextgebonden menu :

Via de opties van dit menu kan u een dossier aanmaken, wijzigen of wissen.
Voorbeeld :

Vanuit het coderingsscherm van een nieuwe actie, en nadat u de derde partij hebt gekozen, kunt u klantspecifieke mappen maken! Deze worden vetgedrukt weergegeven in de lijst met mappen.

Bovenaan de pagina

Instelling van het dossier van gekoppelde activiteiten

In het dagboekinstellingsscherm is het mogelijk om per dagboek en per lay-out te definiëren of een actie moet worden gegenereerd na het afdrukken of na het verzenden van een e-mail.

Dit scherm bestaat uit 2 tabbladen, één met betrekking tot de acties die worden gegenereerd na het afdrukken van een document, de andere met betrekking tot het verzenden van e-mail.
We kunnen bepalen:

Bovenaan de pagina

Checklists van de CRM-instellingen

• soorten acties
  • de dossiers
  • de instelling van automatische acties die worden gegenereerd bij het afdrukken of verzenden per e-mail van een document.
  • evalueren gebruik parametreerbare rapporten (derde partijen, contacten, ...)
  • Stel de standaard inbox in (per gebruiker)
  • de "bookmarks"

Koppeling met een document van het commercieel beheer

Als u het nieuwe 5.0-documentscherm gebruikt en u wilt Een koppeling maken met een document van het commercieel beheer (veld Gekoppeld document ) door op de knop in het actie-scherm te klikken, is het noodzakelijk om in de algemene parameters, Tabblad Documenten, instelling Invoerscherm documenten, de optie Het versie 5.0 scherm gebruiken met toegang tot het versie 4.2 scherm aan te vinken.