Het aanmaken van een nieuwe gebruiker geschiedt NOOIT in Connect. Een gebruiker wordt aangemaakt op het digitalisatieplatform.

Bij het aanmaken van uw fiduciaire-licentie, is de administratieve afdeling van WinBooks verantwoordelijk voor het automatisch aanmaken van uw licentie op het Portaal

WinBooks on Web

De eerste gebruiker die voor uw 'WinBooks on Web'-licentie is aangemaakt, krijgt automatisch een beheerdersprofiel. Deze eerste gebruiker wordt automatisch aangemaakt op het Portaal en wordt beschouwd als License Admin (met beheerdersrechten). Als uw fiduciaire-licentie meerdere gebruikers omvat, dan moet u deze gebruikers zelf op het Portaal aanmaken en hen de vereiste rechten toekennen.

WinBooks Classic

Elke gebruiker die in WinBooks Classic wordt aangemaakt, zal handmatig moeten worden toegevoegd in het bovenstaande scherm door op te klikken. Als uw fiduciaire-licentie meerdere gebruikers bevat, moet u deze gebruikers zelf aanmaken op het Portaal en hen de vereiste rechten toekennen.