Het hierboven geïllustreerde scherm toont de authenticatietokens die door de applicaties worden gebruikt om verbinding met het Portaal te kunnen maken, zonder dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord hoeft op te geven. Het geeft daarom een overzicht van de toestemmingen die worden gegeven aan applicaties van derden om verbinding te maken met uw identiteit en de service te gebruiken.

In het geïllustreerde voorbeeld kan uw WinBooks on Web-licentie zonder aanvullende authenticatie verbinding maken met het Portaal, bijvoorbeeld vanaf het WinBooks ID-scherm van de boekhoudsoftware.