De rol van een gebruiker op het Portaal maakt het mogelijk om rechten te definiëren die men aan deze gebruiker toekent voor een specifieke module.

Klik op   om een rol toe te voegen aan de geselecteerde gebruiker.

Welke zijn de verschillende rollen die aan een gebruiker van een accountantskantoor kunnen worden toegevoegd?

Momenteel zijn er 2 rollen beschikbaar voor de gebruikers van een accountantskantoor.

Wijs voor Connect de rol 'connect. accountant' toe, en voor WinBooks View de rol 'view.admin'.

Selecteer de rollen die u wilt toevoegen en klik vervolgens op .

Dankzij deze 2 rollen verkrijgt u de rechten die nodig zijn om de modules 'Connect' en 'WinBooks View' voor uw klanten te configureren.

Als u een toegewezen rol wilt verwijderen, selecteer de rol en klik op.

Raadpleeg ook de documentatie met betrekking tot het aanmaken van eindklanten op het Portaal, evenals de toewijzing van rollen.