In dit scherm vindt u alle dossiers waartoe uw gebruiker toegang heeft. Elk dossier dat door uw gebruiker in de boekhouding is gemaakt, is op dit scherm terug te vinden en u hebt er automatisch toegang toe.

Een gebruiker van het niveau van Administrator zal alle dossiers voor zijn licentie kunnen bekijken. Een gebruiker op een lager niveau zal alleen de dossiers kunnen bekijken waartoe zijn administrator hem toegang heeft verleend.

Naam dossier

Verkorte naam van het boekhouddossier

Naam bedrijf

Volledige naam van het bedrijf

Toegang toestaan

Schuif de schuifregelaar om toegang tot het dossier toe te staan (naar rechts) of niet meer toe te staan (naar links).

Mededeling E-mail (document klaar)

Schuif de schuifregelaar naar rechts om een e-mailbericht te krijgen wanneer er documenten klaar zijn om te downloaden vanuit het Portaal.

Search folder

Klik in de zoekbalk en voer de naam in van het dossier dat u zoekt.