Het aanmaken van een dossier geschiedt NOOIT in Connect. Het dossier wordt geactiveerd op het digitalisatieplatform. Gelieve de link tussen een boekhouddossier en Connect in punt 5.1 van de online help te raadplegen.

In dit scherm vindt u alle dossiers van uw boekhoudlicentie terug die één van de producten uit ons digitalisatiegamma gebruiken.

Klik in de zoekbalk en typ de naam van het dossier dat u zoekt.

Import

Importeer de verschillende dossiers tegelijk vanuit een csv-bestand.

Het importeren van dossiers vanuit een csv-bestand vereist een bepaalde structuur. U kunt een importvoorbeeld downloaden door op  te klikken.

Exporteren

Exporteer de lijst met uw bestanden in formaat: csv, xlsx of txt

Een nieuw dossier aanmaken

Vul de gevraagde informatie in en klik vervolgens op .

Deze optie voor het aanmaken van dossiers mag alleen worden gebruikt als uw dossier niet is gekoppeld aan de boekhouding.

In 99% van de gevallen wordt het dossier eerst aangemaakt in uw fiduciaire-licentie en vanuit uw boekhoudsoftware naar het Portaal gepusht.

Er mogen geen spaties in de naam van het aangemaakte dossier worden gebruikt.

Wanneer u op een kolomkop klikt, kunt u de inhoud van de kolom in oplopende of aflopende volgorde sorteren via de kleine pijltjes  en .