Nadat de module 'Email To' aan het dossier is toegevoegd, hoeft u alleen nog de instellingen in het tabblad  te definiëren.

Er kunnen 4 types van e-mails gedefinieerd worden:

Configuratie e-mailadressen

Bestemming

Definieer de bestemmingstoepassing.

Het e-mailadres past zich automatisch aan volgens de opgegeven bestemmingsmodule (Virtual Invoice, Connect Invoices of Connect Documents).

E-mailadres

Vul het e-mailadres van bestemming in.

Dagboek

Selecteer het dagboek van bestemming.

Verwerking

Selecteer het te gebruiken type patroon.

Algemene instellingen

Op het niveau van de algemene instellingen is het verplicht om minstens één e-mailadres in te voeren voor de notificaties.

Schuif de cursor naar rechts voor een bevestigingsrapport voor alle e-mailverzendingen.