Klik via het menu Instellingen - Configuratiescherm - Modules - Virtual Invoice  op het icoon  en vervolgen op .

Synchronisatie van de dagboeken

Synchroniseer dagboeken met het DEP

Dit scherm geeft de lijst met al de dagboeken van uw boekhouddossier weer.

WinBooks on Web

De vakjes in deze kolom kunnen niet worden uitgevinkt, ze geven al de dagboeken van uw boekhouddossier weer.

Portaal

Vink dit vakje aan indien u het betrokken dagboek op het uitwisselingsportaal van documenten (DEP) wenst aan te maken.

Type

Geeft ter informatie het type dagboek weer.

Code

Geeft de code van het dagboek in uw boekhouddossier weer.

Omschrijving

Geeft de omschrijving van het dagboek in uw boekhouddossier weer.

Naam DEP

Als er niets in deze kolom wordt weergegeven, zal het DEP dezelfde code als de code van het dagboek in uw dossier nemen.

Verwerkingsmethode

In het geval dat uw licentie meerdere herkenningspatronen bevat, hebt u de mogelijkheid om voor elk dagboek het type patroon aan te geven dat u wilt gebruiken.

IBAN

Geeft de bankrekening weer die gekoppeld is aan een dagboek van het financiële type.

Klik op  om uw instellingen te bewaren en de lijst van uw dagboeken met het DEP te synchroniseren.

Klik op  om uw wijzigingen te annuleren en het synchronisatiescherm te sluiten.

Na het opslaan werden de dagboeken op het digitalisatieportaal (DEP) gesynchroniseerd.

Download automatisch VI-documenten

Vink deze optie aan om de documenten die afkomstig zijn van het digitalisatieplatform (DEP) automatisch in het VI-scherm te downloaden, bij het openen van deze module.

Sorteer facturen op

Sorteer uw VI-documenten op

• Naam
  • Documentnaam
  • Datum upload

De keuze van de instelling die op dit niveau is gemaakt, wordt direct na het opslaan weergegeven in het scherm 'Virtual Invoice' van WinBooks on Web.

De gebruiker heeft altijd de mogelijkheid om de documenten op een andere manier te sorteren in het scherm van Virtual Invoice.