1. Ga in het dossier naar het inboeken van financiële of diverse verrichtingen.
  2. Voer de gegevens zoals gewoonlijk in.
  3. Klik op  om de boeking in het sjabloon toe te voegen.
  4. Vul zijn karakteristieken in, zoals:

Referentie

Vul een unieke referentie in voor elk sjabloon.

Omschrijving

Laat een meer uitgebreide omschrijving van de referentie toe. Indien u meerdere talen in het dossier beheert, kunt u de omschrijving in meerdere talen invullen.

Dagboek

Het dagboektype is automatisch ingevuld in functie van het type boeking waarin u zich bevindt.

Export

U hebt de keuze om het volgende te exporteren:

• Het volledige document
  • De huidige regel
  • Tot de huidige regel
  • Vanaf de huidige regel

Kies uit de vervolgkeuzelijst of u alle regels van het document of alleen een selectie wilt opslaan: de gevraagde selectie wordt gemarkeerd op het scherm.

Bewaren zonder bedrag

Een sjabloon bevat de bedragen die in de financiële of diverse verrichting werden ingevuld. Wanneer u een sjabloon ophaalt, worden de bedragen eveneens gerecupereerd.

Door deze optie aan te vinken, zal er geen enkel bedrag in het sjabloon worden bewaard. Bij de recuperatie van dit sjabloon zullen enkel de algemene rekeningen gerecupereerd worden.

5. Bewaar het sjabloon door op  te klikken.

Andere iconen

Voeg een memo toe aan uw sjabloon.

Klik op dit icoon om uw sjabloon te deactiveren.