« Previous Version 3 Next »

Wanneer twee boekhouddossiers gelinkt zijn met Logistics, is het mogelijk om een afrollijst Boekhouddossier genaamd, te laten verschijnen om een specifiek boekhouddossier te kiezen.

1. Hiervoor dient men via de menu Dossier > Instellingen > Onderhoud tabellen de tabelcode ACCOUNTSOC toe te voegen, met het type Algemeen (en de titel : Lijst van boekhoudbedrijven).

2. Heropen het Logistics dossier via de menu Dossier > Openen Dossier.

3. Ga terug naar het scherm Onderhoud tabellen (via Instellingen), selecteer de regel met de tabelcode ACCOUNTSOC en klik op de knop Wijzigen.

4. Klik in het onderhoudscherm van de tabel ACCOUNTSOC op de knop Nieuw en vervolgens op Bewaren om een lege code toe te voegen.

5. Nog steeds in het onderhoudscherm van de tabel ACCOUNTSOC, klik op Nieuw om een boekhoudbedrijf toe te voegen.  Herhaal deze stap voor het aanmaken van elk boekhoudbedrijf.

6. Nu verschijnt er in het parameterscherm van de dagboeken een afrollijst BOEKHOUDDOSSIER, rechts naast het veld Dagboek boekhouding, dat toelaat om het betrokken boekhoudbedrijf te linken met dit dagboek.